Fer exercici, menjar sa i tenir una vida equilibrada són les claus principals per cuidar el cos. Així i tot, hi ha canvis físics que són difícils d’aconseguir o que requereixen molt temps. Actualment hi ha tractaments estètics corporals amb els quals no cal fer ús de la cirurgia estètica. Es tracta d’intervencions mínimament invasives i que garanteixen resultats en poques sessions. És important que realitzis aquests tractaments a centres mèdics estètics amb garanties.

1. Eliminar greix localitzat: una de les tècniques més utilitzades és la massoteràpia. Es tracta d’una tècnica estètica a través de petites injeccions que millora la qualitat i l’aspecte de la pell, combat la cel·lulitis i elimina el greix més concentrat i  que és difícil d’eliminar. 

2. Eliminar cel·lulitis: gairebé totes les dones tenen cel·lulitis, fins i tot aquelles que practiquen esport habitualment. Hi ha tècniques per allisar aquesta zona i fer desaparèixer la cel·lulitis gairebé per complet. Són tractaments com el LPG, que permeten tenir resultats visibles en poques sessions. Normalment es recomana seguir aquest tractament conjuntament amb exercici físic i una dieta equilibrada.

3. Remodelació corporal: normalment la reducció de centímetres i la tonificació corporal s’aconsegueix a través de diferents tractaments i, en moltes ocasions, es combina és d’un tractament alhora per aconseguir els resultats desitjats. Un pla dietètic, els tractaments de liposescultures sense cirurgia o les plataformes vibracionals mèdiques són algunes de les tècniques utilitzades.

4. Pell més tersa i jove: la carboxiteràpia i altres tractaments, aconsegueixen que la pell tingui un aspecte més jove i amb més fermesa. Aquesta tècnica estètica activa la circulació sanguínia, redueix el greix localitzat i fins i tot millora l’aspecte de les estries.