Mataró i el Maresme estan ubicats a la costa, a una zona privilegiada. Però és precisament la humitat del mar la que pot fer que el teu cabell s’encrespi i sembli que estigui constantment despentinat. Afortunadament hi ha diverses solucions per aquest problema.

Tractaments de perruqueria: els tractaments anti encrespament més efectius es realitzen per professionals. Molts d’ells es basen en productes com la queratina i aconsegueixen que el cabell es mantingui llis i sense encrespament durant mesos. La solució ideal si tens el cabell molt encrespat. 

Compte amb l’assecador: els aparells de calor com l’assecador, maltracten el cabell, fan que es deshidrati i que per tant s’encrespi amb molta facilitat. Opta per eixugar-te bé el cabell amb una tovallola per treure tota la humitat, aplica un producte protector de calor al cabell i utilitza l’assecador només quan sigui necessari i a una temperatura no massa elevada.

Productes hidratants: l’encrespament es produeix per tenir el cabell sec. Per això, com més hidratat el tinguis, menys s’encresparà. Hi ha olis i productes específics per solucionar aquest problema, revitalitzar el cabell i fer que tingui un aspecte més saludable. 

Aigua temperada: s’aconsella rentar el cabell amb aigua freda o temperada. Una temperatura massa elevada pot fer malbé el cabell i que creixi més dèbil. Quan et rentis el cabell, fes-ho amb moviments suaus i circulars per activar més la circulació. 

Pentina’t amb suavitat: es recomana utilitzar un raspall fet amb materials naturals, ja que el plàstic provoca més electricitat estàtica al cabell i per tant l’encrespament. Fes-ho amb suavitat i desfent tots els nusos.