La caiguda del cabell és un problema que pot afectar tant a homes com a dones. La solució depèn moltes vegades de les diferents causes que poden causar aquesta pèrdua important de cabell. Aquests són alguns dels tractaments o procediments que es poden seguir per reduir aquesta pèrdua i recuperar cabell. 

Cuidar-lo més: l’origen més habitual de la pèrdua del cabell és el maltractament o els problemes capil·lars sense solucionar. Intenta no estrènyer molt les gomes si et fas recollits, no abusis dels aparells de calor com les planxes i hidrata el teu cabell amb mascaretes específiques. Deixa’t aconsellar per perruquers professionals que són experts en cuidar el cabell. 

Utilitzar productes sense molts químics: intenta comprar xampús que no continguin molts elements químics. Si et cau molt el cabell o notes picors, és possible que siguis al·lèrgic a alguns d’ells i que això t’estigui afectant el cuir cabellut, provocant una pèrdua constant de cabell.

Implants de cabell: en ocasions la pèrdua de cabell es produeix per simple genètica. La solució més efectiva és implantar cabell a la zona on s’ha perdut. Fes-ho sempre amb un especialista qualificat, amb referències i que compleixi la normativa. No et juguis la teva salut. 

Cuidar la nostra salut: a vegades el cabell cau per altres factors referents a la salut. Una falta de vitamines o una mala dieta poden fer que la pell, la vista, els òrgans i el cabell es vegin afectats. Consulta-ho amb el teu metge de capçalera o amb un nutricionista professional perquè estudiï el teu cas i detecti si la teva pèrdua de cabell està relacionada amb la teva nutrició, que cal cuidar.