Tenir una manicura perfecta com el primer dia i durant dues setmanes o més és possible. S’aconsegueix amb les ungles de gel, una tècnica que s’utilitza a centres d’ungles especialitzats i que et garanteix tenir-les brillants, amb acabat gloss i amb els colors que vulguis. Es mantenen intactes durant dues setmanes. 

Primer, l’especialista en estètica de manicura s’encarrega de preparar les ungles. En el següent pas es poden aplicar ungles postisses o simplement treballar sobre l’original, en tots dos casos el resultat és el desitjat. S’utilitzen productes per protegir les ungles i per fer que l’esmalt de color s’adhereixi sense problemes. Per pintar-les es fa servir un acrílic que s’adhereix amb força a l’ungla. El gel s’endureix sota els raigs ultraviolats d’un llum i aquest pas es repeteix diverses vegades fent capes. Finalment, s’aplica una capa o dos de gel per fixar i aportar brillantor. 

És ideal per aquelles persones que volen tenir les ungles bé en tot moment, com si estiguessin acabes de pintar. Moltes famoses han popularitzat aquesta tècnica per tenir les ungles perfectes.