Amb els anys la pell perd fermesa i apareixen les arrugues. Els fils tensors permeten rejovenir el rostre amb un efecte lífting. La pell recupera part de fermesa i amb això s’aconsegueix un aspecte més jove i amb més viabilitat. És un tractament estètic amb bons resultats i poc agressiu. 

Per determinar el nombre de fils tensors que necessita cada pacient, l’especialista li fa un estudi previ de la pell. S’estudien les necessitats, els resultats que es volen obtenir i quina és la millor opció en cada cas. Es té en compte l’estat de la pell i com es pot aconseguir un bon aspecte amb aquesta intervenció. Els resultats són molt naturals, un punt molt positiu d’aquest tipus de tractament estètic.

La intervenció no sol durar més de 30 minuts tot i que dependrà de cada cas. S’aplica anestèsia local per tant és completament indolor. Sempre ho ha de fer un especialista expert en el tema. Quan l’anestèsia hagi fet efecte, s’introdueixen a la zona desitjada unes agulles que serveixen de guia pels fils. Quan es retiren les agulles, els fills es queden a la zona provocant l’efecte tensor desitjat. A més a més, també serveixen per estimular la producció de col·lagen natural. Aquests fils estan fets de materials segurs, biocompatibles i que no produeixen al•lèrgies. Els resultats són immediats i el pacient pot tornar a casa després de la intervenció. 

Els fils tensors estan indicats per moltes zones i casos. El més habitual són els tractaments d’arrugues al rostre i pèrdua de fermesa de la pell del coll. 

S’ha de tenir en compte que els efectes d’aquests fils no són permanents, van desapareixent a poc a poc i és normal necessitar repetir el procés. És una tècnica adequada per a curt o mitjà termini i una bona alternativa si no volem recórrer a la cirurgia.

No és un procediment complicat però és important que ens assegurem que ho fem a un bon centre d’estètica qualificat i amb bons resultats.