Durant l’estiu la nostra pell pateix més i és important tenir una bona alimentació per cuidar-la. Seguir una dieta equilibrada i hidratar-se són les claus per aconseguir-ho. A més a més, hi ha certs aliments que és important tenir-los en compte, ja que són molt nutritius i beneficiosos per la pell. 

Tomàquet. És un aliment que conté licopè, que és un reflector natural dels rajos UVA i UVB i que conté propietats contra l’envelliment de la pell i antioxidants. Es pot menjar en amanides, gaspatxo i molts altres plats. Cal recordar rentar-los bé abans de consumir-los. 

Síndria. És una fruita molt estiuenca que té un 90% d’aigua, fantàstic per hidratar-nos. Conté vitamina C que ajuda a la producció de col•lagen de la pell i antioxidants per combatre arrugues i taques. 

Fruits secs. Són greixos naturals que han d’estar en la nostra alimentació durant tot l’any. A més de ser un gran aportament d’energia, ajuden que la pell estigui saludable. A més a més, sempre els podem portar amb nosaltres a la bossa, motxilla, etc. 

Peix i marisc. El peix és ric en vitamines com la B3 que ajuden a la pell a protegir-la i preparar-la per l’exposició al sol. El marisc és un aliment ric en seleni i minerals que aporten elasticitat i antioxidants a la pell. També té vitamina A que afavoreix la cicatrització. 

Verdures de temporada. Són essencials per tenir una bona alimentació. S’aconsella consumir força verdura i fruita de temporada per estar sans per dins i per fora. A més a més, són productes lleugers que no provoquen pesadesa a l’estómac, molt important a tenir en compte durant l’estiu.