Els alumnes de 4t de primària del Col·legi Maristes Valldemia organitzen la Campanya de donació de sang juntament amb el Banc de sang i teixits.  Enguany és especial ja que la Campanya celebra el seu 10è aniversari. L’eslògan d’aquest any és: “Dona sang, dona somriures”.Aquesta campanya està inclosa dins el Projecte interdisciplinari que els alumnes realitzen aquest segon trimestre. L’objectiu d’aquest projecte és informar-se sobre el funcionament de l’aparell circulatori, ser conscients de la importància de la donació de sang, conèixer i organitzar la Campanya de donació en el centre, recollir les dades de les donacions i extraure conclusions. Per tal de donar a conèixer la Campanya han enregistrat una falca radiofònica que s’ha emès per Radio Mataró, Logo, Eslògan, Cartells publicitaris i cartes adreçades a diversos col·lectius que podrien ser donants.

Obert a la ciutadania
Conviden a tots els ciutadans de Mataró a participar de la donació de sang el proper diumenge 4 de febrer de 10h. a 14 h. Al col·legi Maristes Valldemia. També podran participar de les activitats organitzades per l’AMPA del centre per celebrar el Dia de les famílies.

Des de l’escola esperen que aquesta Campanya tingui un ressò i participació  importants dins la ciutat i que  el Banc de sang i teixits pugui recollir molts litres de sang.