Rodi Motor Services és una empresa de referència, líder en el sector de l’automòbil a Catalunya, Aragó i Canàries. Actualment compta amb més de 1.000 empleats, una estructura de més de 100 vehicles d’assistència en carretera i el grup dóna servei a més de 280.000 clients.

Ara, aquesta cadena de centres de mecànica integral de l’automòbil nascuda a Lleida el 1990, dóna a conèixer les línies estratègiques de la seva activitat aquest any 2018. La notícia més rellevant és el llançament d’un nou web, un catàleg digital del pneumàtic i un sistema de factura electrònica més detallada.

Una vintena de tallers
Rodi ha anunciat que els seus establiments vendran en exclusiva, a partir d’aquest any, les marques Maxxis i BF Goodrich. Aquests anuncis van ser realitzats en una convenció anual de l’empresa, esdeveniment que va comptar amb la participació dels germans Marc i Àlex Márquez, pilots patrocinats per Rodi, que van protagonitzar diversos vídeos que van servir de fil conductor de l’acte.

Rodi va comunicar la reforma a curt termini de gairebé una vintena de tallers, seguint la nova tendència d’aplicar les últimes tecnologies en retail per modernitzar els seus centres. L’actualització dels tallers inclou la creació d’un punt d’atenció personalitzat i la implementació de serveis digitals que facilitaran la comunicació entre el client i el taller.