Un home ha resultat ferit lleu per les mossegades d'un gos de la raça American Staffordshire que circulava sense lligar. Els fets han tingut lloc aquest dimarts al migdia a l'Avinguda Puig i Cadafalch, a tocar del Parc de Cerdanyola. L'American Staffordshire, una raça considerada potencialment perillosa, circulava deslligat i sense que el seu propietari hi fos present, ja que segons sembla s'hauria escapat de casa. L'animal ha atacat un gos més petit que en aquells moments passejava un veí: l'home l'ha intentat defensar i el gos  també l'ha acabat mossegant a ell.

El gos és un American Staffordshire, una raça considerada potencialment perillosa, i no està clar qui és el seu propietari

ea05306b 788d 41f3 a7a7 6907904948dc

Policia Local i SEM al lloc dels fets. Foto: Cerdanyola Directo

Les ferides causades per la mossegada han estat lleus, ja que el SEM ha atès l'home al mateix lloc dels fets i no ha calgut traslladar-lo a cap centre sanitari. La Policia Local ha avisat la Societat Protectora d'Animals (SPAM), que s'ha fet càrrec del gos atacant. Al cap d'una estona ha aparegut el seu presumpte propietari, tot i que el xip del gos no està a nom seu. Per aquest motiu, i fins que no es resolgui qui és el propietari real, l'animal segueix en custodia temporal de l'SPAM, que l'ha traslladat al refugi de Cal Pilé.