Tenir un animal implica cuidar-lo en tots els sentits. La seva neteja és un aspecte primordial que hem de tenir en compte tant per la seva salut com perquè no faci olor. També hem de parar atenció al seu pèl per garantir el seu benestar. Això ho podem fer des de casa o comptar amb l’ajuda d’experts de perruqueries canines. Així aconseguirem excel·lents resultats. Aquestes són les principals avantatges de portar el nostre gos o gat a la perruqueria per mascotes.

Productes específics: a les perruqueries canines utilitzen els millors xampús per cada tipus d’animal. Tant la forma d’aplicar-ho per part del professional com la seva composició fa que en moltes ocasions s’aconsegueixi una neteja més profunda que a casa.

Relaxament: els que netegen els animals són experts en el comportament d’aquests i saben realitzar tècniques per fer que es relaxin. Si et resulta difícil banyar al teu gat o gos a casa perquè es posa molt nerviós, les perruqueries canines poden ser la teva solució.

Detecció d’anomalies: pentinar la mascota es pot convertir en una autèntica revisió mèdica. En repassar cada centímetre del seu pelatge es poden detectar més fàcilment aspectes com paràsits, berrugues, ferides, problemes cutanis, etc.

Combinació de serveis: una perruqueria canina fa molt més que banyar o pentinar l’animal. Entre els principals serveis hi ha banyar l’animal, tallar el cabell, pentinar, tallar les ungles, neteja d’orelles, massatges, etc.

Neteja profunda: aspectes com la brutícia a les potes o buidar els sacs anals poden ser tasques que l’amo no sàpiga com fer-ho correctament. Deixar-ho en mans d’una perruqueria canina evitarà que la nostra mascota pateixi infeccions.