La Protectora d’Animals de Mataró té en marxa diverses accions solidàries que repercuteixen en el benestar dels animals que tenen al refugi. Una d’elles és una dessuadora solidària que es pot reglar i que porta una gran petjada en la part frontal de la peça de roba. Es pot comprar per Internet  i té un preu de 19 euros. El sistema funciona de la següent manera: quan s’arriba a una quantitat concreta de comandes, es comencen a fabricar. Així s’asseguren que no es fan peces de roba que queden sense vendre. Hi ha divereses talles i el disseny de la dessuadora porta una caputxa incorporada.

Una altra de les accions que porten a terme és una subhasta solidària pels animals abandonats a l’SPAM de Mataró. La idea és poder regalar obres d’art mentre es fan donacions en favor dels animals del centre. La subhasta es fa a través de Facebook (buscar “subasta solidaria para animales abandonados de spAm Mataró), i allà hi ha obres cedides per diversos artistes amb diversos preus de sortida. Comentant la publicació en qüestió es pot oferir la quantitat mínima o pujar la quantitat de la darrera persona amb cinc euros de més. La subhasta es tanca el proper 16 de desembre.

Els encants solidaris es troben tancats fins a principis de 2017 degut  al trasllat de l’SPAM

Per últim, recalcar que el mercat solidari que organitzen periòdicament conegut com Encants Solidaris es troben tancats fins a finals d’any. La Protectora avisarà properament, i de cara al 2017, quan tornarà a funcionar.