A vegades necessitem actualitzar la nostra llar però no volem ficar-nos en grans reformes. Hi ha solucions molt pràctiques per fer-li una rentada de cara al teu habitatge. Un gran recurs és pintar-la de nou, amb colors més moderns i que ho faci visualment més atractiu. Hi ha mil opcions al mercat. El millor és anar a les botigues o especialistes i que t’ensenyin totes les varietats i combinacions que tenen i que és probable que no coneguis. 

Si vols canviar el terra, una bona alternativa és col·locar terres flotants que es poden posar sobre qualsevol suport o rajoles d’instal·lació en sec. També es poden renovar les portes amb unes de noves o simplement pintant-les o canviant els poms. Per notar una gran transformació, es pot invertir una mica de pressupost en el bany. Ja sigui canviant la mampara, posant miralls més grans, lavabos més moderns o redecorant l’estança per fer-la més acollidora. A la cuina es poden fer petits canvis com canviar el color dels mobles, posar-hi rajoles adhesives per modernitzar-la, millorar la il·luminació o posar electrodomèstics nous més eficients. 

Elements com cortines, mobles nous, estores i petits detalls poden fer que la teva llar es transformi completament.  També és bona idea deslliurar-nos  de tots els elements que no necessitem, això farà que l’espai es vegi més gran i lluminós.