Bol Poke és una nova proposta gastronòmica de menjar per emportar i a domicili que vol acostar a Mataró el món del Poke Bowl, un plat típic hawaià, sa i equilibrat que es pot menjar a qualsevol hora. Un bol amb  productes de temporada i kilòmetre 0 de tres mides disponibles i que té un format pensat per al comensal d’avui en dia, on cal aprofitar el temps i adaptar-se a un ritme de vida que busca menjar fàcil, ràpid i de qualitat.

Comandes a: bolpoke.com, al 93.790.96.60 o també a recollir al c/ lepanto, 20 local 

Entre les propostes destacades hi ha bols com el Salmó mix, amb arròs, salmó marinat, mango, tomàquet confitat, cogombre, alvocat, pastanaga i germinats; o el tuna mix, amb tonyina marinada enlloc de mango; també hi ha espai per un bol vegà com el Budha Bol amb quinoa, heura, alvocat, cogombre, hummus de remolatxa, ceba confitada i col kale, així com d’altres propostes i la possibilitat de personalitzar el bol al teu gust. La idea dels impulsors de Bol Poke, establiment obert a principis d’any al carrer Lepanto, és oferir una cuina mediterrània creuada amb inspiracions d’orient i occidents, amb productes del nostre entorn i amb la voluntat de servir-lo cuidant el màxim possible el medi ambient produint de manera sostenible i evitant la majoria d’envasos possibles que no siguin biodegradables.

També compten amb entrants, postres i begudes i una varietat de salses per acompanyar el Poke Bowl al gust de cadascú. Ofereixen servei de dilluns a dissabte al migdia i de dimarts a divendres a les nits.