Per setè any el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza la “Tardor del Fricandó a Mataró”, les jornades gastronòmiques dedicades a aquest plat tant típic , que manté una tradició evident  a les cuines catalanes des de sempre, tant a nivell domèstic com en la restauració i la gastronomia més nostrada.

Aquest any participen un total de 8 restaurants que faran les delícies d’aquest plat, i que entre el 22 de novembre i el 8 de desembre oferiran als clients la possibilitat de tastar el fricandó que tant agradava a Espriu. S’han editat uns díptics on es pot trobar la recepta del plat. Podeu trobar més informació a la web del Gremi: www.gremihostaleria.com.

Aquest certamen es va iniciar l’any 2013 per commemorar el centenari  del naixement del poeta Salvador Espriu, i també  pel fet que fos un dels plats preferits d’aquest insigne poeta català.  Els restaurants participants són: Can Bruguera, Iluro, Nou Daxana, Caminetto, La Girella, La Nova Rosaleda, Mundial i Mueta, tots de Mataró i aportant el seu toc personal.