"El món del vi era el meu hobby, i ara ho he convertit en la meva professió". Eduard Castell treballava com a cap de zona d'una cadena de perfumeries, al capdavant de més de 100 treballadors. Però va decidir "fer un canvi" a la seva trajectòria professional i endinsar-se en l'àmbit del comerç del vi i dels destil·lats. Per fer-ho ha escollit l'experiència i la qualitat de Vinalium, una firma catalana amb més de 35 anys d'experiència i més de 50 punts de venda. De la mà de Castell Vinalium ha arribat a Mataró, concretament al carrer Nou.

Des del cor de la ciutat, Vinalium ofereix milers de vins i licors, amb el més destacat del panorama vitivinícola amb una avantatge molt important respecte a la competència. "A més de la gran varietat que oferim, els preus sempre són molt ajustats" destaca Castell. L'objectiu d'aquests establiments és apropar el mon del vi a totes les persones amb inquietuds de conèixer més aquest àmbit, així com conèixer-ne les contínues novetats.

De cara a endinsar-se en aquest nou capítol de la seva vida professional, Castell va acudir al TecnoCampus, des d'on el van ajudar en diverses qüestions: constitució de l'empresa, cursos de formació i tràmits com ara la petició de llicència d'activitats, entre d'altres. L'experiència li va resultar molt positiva. "Ho recomano a tothom, a mi em va anar molt bé, van treballar de manera molt personalitzada, ho agilitzen tot i qualsevol dubte que tenen te'l resolen", conclou el mataroní.