Slowstory és una nova botiga de productes sostenibles que pretén ser l’alternativa a elements tan quotidians per nosaltres com és el plàstic. Se centren en productes de la llar i en la cosmètica natural. Des de bosses reutilitzables, fregalls alternatius, filtres d’aigua de bambú i carbó actiu, detergents ecològics i molt més. També ofereixen una petita col·lecció de roba ecològica, feta amb cotons orgànics i amb la voluntat d’afegir teixits reciclats en la propera temporada. 

Verónica Risquez, la seva impulsora, explica que va decidir obrir aquest negoci perquè n’era consumidora, i trobava que no tenia res a prop i que les compres en línia, moltes vegades, no responien a les seves necessitats un cop tenia el producte entre mans. “Vaig veure Mataró una ciutat força conscienciada i un bon espai per tenir un establiment d’aquest tipus”, afegeix. Tot plegat, intentant oferir el màxim de producte i distribució de proximitat.

Risquez va fer servir l’assessorament del TecnoCampus per poder tirar endavant el projecte, que es troba al Carrer Nou. “Vaig fer un curs d’emprenedoria i després, passat el temps, quan vaig voler iniciar el meu projecte vaig acudir a ells”, desgrana. A partir d’aquí, la van ajudar “sobretot en temes de pla econòmic, llicències i també d’altres com l’empenta final per tirar-ho tot endavant”. La combinació d’això amb les sessions que va fer de màrqueting digital, autònoms i altres detalls van ajudar-la a tenir-ho tot controlat: “definitivament crec que és un servei molt recomanable, ja que tenen eines per ajudar-te en tots els camps i sobretot, molta paciència”.