Viatjar de forma responsable i autèntica, lluny del turisme de masses. Aquests són alguns dels objectius de Mundiology, una empresa d’intermediació turística que vetlla per l’atenció personalitzada amb assessorament per tot el món. Ha estat impulsada enguany per un equip de quatre professionals procedents d’àmbits i estudis diversos que comparteixen una mateixa passió: viatjar.

Mundiology vol que el seu client realitzi un impacte social positiu a la naturalesa i en les comunitats locals dels països en vies de desenvolupament. “Fem un turisme que està lluny del turisme tradicional, per això busquem racons verges mitjançant el concepte de turisme responsable” apunta MicaelaDip, cocreadora de Mundiology. Per fer-ho, l’empresa ofereix al client paquets de viatges tancats però també dona la possibilitat de buscar una proposta adaptada al consumidor. “La nostra fortalesa és que ens ajustem al perfil del viatger i l’acompanyem des del principi fins al final del seu viatge” explica Dip. “A partir d’un formulari fem un anàlisi del seu perfil i construïm l’experiència del seu viatge” segueix la cocreadora. 

En total, el formulari personalitzat ofereix cinc propostes d’experiències diferents segons el gust del viatger: escapades, ecofriendly, cultura, relax i aventura. “La vessant de cultura és un dels nostres punts més forts” expressa Dip, que assegura que en aquesta proposta “el client se submergeix plenament en la comunitat local del país que visita”.

Per impulsar l’empresa, els quatre creadors de Mundiology van buscar suport en el TecnoCampus, que els ha ajudat a través de la plataforma Incubadora, dissenyada per acollir nous projectes empresarials per ajudar-los a convertir-se en empreses consolidades i competitives. “El servei d’emprenedoria ens està ajudant molt perquè el TecnoCampus es troba entre un ambient empresarial i un ambient acadèmic” conclou Dip.