Marcia Rodríguez havia estudiat una enginyeria informàtica, però en la darrera dècada s’havia endinsat en el món del màrketing, cada vegada més creixent i present en el dia a dia. I va veure que les empreses tenien necessitats tant tecnològiques com de distribució de continguts, i és on va veure que podia ser una bona idea de negoci crear una “consultoria híbrida, amb màrqueting i tecnologia de la mà”.

Per veure com fer-ho va contactar amb el TecnoCampus, que li van proposar unes sessions d’emprenedoria. “Em van ajudar en preparar el model de negoci, i em vaig presentar als premis Creatic on hi havia més de 40 propostes”. No va guanyar la convocatòria, però va seguir endavant amb sessions per conèixer i desenvolupar el model de negoci, el tipus de finançament, model financer a seguir i molts altres detalls que li van permetre “constituir l’empresa i veure que el projecte era interessant i viable”. Del TecnoCampus destaca el suport que et donen, com et guien i t’ajuden en tot allò que no domines.

Des de llavors, es troba a la incubadora del TecnoCampus. El seu projecte es basa en una assessoria dirigida a empreses que vulguin transformar digitalment el negoci: “Els guiem per cobrir les necessitats per créixer a nivell digital. Treballen en tots els àmbits del màrqueting, plans de xarxes socials, mail marketing, webs i tot el que suposi distribució i visibilitat digital. Entre els trets diferencials d’Hola Marketing hi ha el fet que estan preparant una nova línia de negoci de chat bots que és innovador a la zona.  El seu valor, expliquen, està en ser un company estratègic i digital de referència per a tot el necessari: dissenyar, executar i mesurar les estratègies per tenir els resultats òptims per a cada marca.