Elements és una de les noves propostes que es pot trobar als entorns de la Plaça de Cuba, una de les zones més de moda a Mataró i que és molt potent en termes de gastronomia. De fet, aquesta ha estat una de les motivacions que han portat a David Cano a impulsar el seu nou projecte empresarial: “És un lloc que clarament va a més en temes gastronòmics, i més en l’horari nocturn que fem servir; si haguéssim tingut una altra idea potser hauríem buscat un lloc diferent”.

Elements és un establiment que va obrir el 20 d’agost i que es defineix com un bar de copes amb cocteleria on també promocionen tot tipus d’espectacles: des de màgia fins a monòlegs, passant per música en directe i discjòquei. Entre la seva oferta també hi ha tot tipus de sopars amb taules d’embotits ibèrics, coques, formatges i tapes variades. Obren en horari nocturn, de dimarts a diumenge de 18h a dues de la matinada, i es diferencien per la gran oferta de còctels clàssics, però també d’autor que cobreixen una gran quantitat de propostes per a tot tipus de client.

Cano es va posar en contacte amb el TecnoCampus perquè l’ajudessin a capitalitzar l’atur per poder emprendre aquest nou viatge. “Em van acompanyar durant uns dos mesos en la creació del pla d’empresa, i t’assessoren perfectament per anar fent, ja que abans de posar-te al mercat les previsions a vegades són complicades”. Va ser les bones paraules sobre el servei del TecnoCampus el que va convèncer a l’emprenedor a contactar amb ells per tirar endavant Elements.