CalTecnic és un nou establiment que es troba al carrer Sant Josep, número 28, dedicat al servei de reparació de telèfons mòbils i altres dispositius, així com la venda de tot tipus d’accessoris de telefonia. Impulsat per Carlos Parés, que porta més de 15 anys el sector i que després que a la gran distribuïdora on es trobava el convidessin a marxar, va decidir impulsar un nou projecte. “Ens vam voler independitzar i fer-nos grans, construint una alternativa al centre per a clients amb aquestes necessitats”, relata.

Dit i fet, van obrir CalTecnic, que aporta de valora afegit “la confiança de més de 15 anys en el sector, on hem après molt i ho seguim fent, i hem assolit un grau de professionalitat enorme per als clients”. A més, també ofereixen un servei de proximitat i eficiència, ja que el seu objectiu és la immediatesa: “poder arreglar tot el que tinguem peces de recanvi en 30 minuts o hora i mitja com a molt”.

Un altre tret diferencial és el ventall d’accessoris que ofereixen, ja que són personalitzables al moment: “No es tracta de buscar una funda que t’encaixi, sinó que tu pots decidir com vols que sigui”.

En un primer moment, van contactar amb el TecnoCampus pel servei de reempresa, però quan es van adonar que obrir un negoci nou tenia un cost similar, se’ls va redirigir a emprenedoria. “Allà ens van ajudar amb l’anàlisi de competència, inversió necessària, números i pla d’empresa per poder tirar endavant”, relaten, per acabar afegint: “més enllà de l’ajuda, tenir una visió externa serveix i molt per veure amb claredat el que vols fer i si tindrà recorregut”.