Annanda Ecological Salon és un nou espai de perruqueria que va obrir les portes ara fa un parell de mesos de la mà d’Anna Romero. Després de deu anys d’experiència i els dos últims com a professora de la prestigiosa acadèmia Miguel Griño, Romero va decidir emprendre una aventura pròpia. La seva idea era traslladar el seu tipus de vida, on cuida l’alimentació, és animalista i intenta cuidar del medi ambient, a la professió. Dit i fet, va buscar marques comercials que no contaminessin, ni fessin testos amb animals i cuidessin la salut dins de les possibilitats del sector, i per això treballa amb Naturalmente.

Entre les seves propostes, cuidar les persones amb aromateràpies personalitzades per a cada cos i persona, sempre buscant millorar l’estat del cabell però amb productes bioètics. Tenen serveis de tallats de cabell i assecats,  maquillatges i recollits, barbes, colors amb tècniques com balayage tant de moda i tractaments amb la keratina més orgànica del mercat o un spa shirodara, tota una experiència extreta de la Índia on a banda del tractament corporal i de cuir cabellut, també es fa una teràpia energètica i emocional.

Anna Romero va posar-se en contacte amb el TecnoCampus per assessorar-se en com arrencar el projecte. Va capitalitzar l’atur i va tenir una figura que va acompanyar-la en tot el procés fins obrir la perruqueria. Des de consultar ajudes econòmiques a un suport per temes burocràtics, passant per tot el pla de negoci necessari per tirar-lo endavant. “Si mai has tingut una empresa, no saps per on tirar i em van ajudar molt”, explica.