Des que va començar el confinament per coronavirus, moltes famílies estaven desitjant que arribés la data de l'estrena de la plataforma Disney+ per tenir als nens i nenes entretinguts durant les estones que els adults han de teletreballar o fer tasques a casa. Des d'aquest dimarts 24 ja està disponible la plataforma amb pel·lícules, sèries i documentals amb títols de Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic. Es tracta d'una oferta de més de 500 pel·lícules, 300 sèries i 25 produccions exclusives. A més, inclou contingut exclusiu  que només es podrà visualitzar a Disney+, com és el cas de les sèries Clone Wars, High School Musical La Sèrie o Supercreadores, entre altres. La plataforma té un cost de 69,99 euros anuals - 59,99 euros si es contractava fins el dia 23- i els clients dels paquets de ficció de Movistar+ ho tenen gratuït.

El catàleg complet de Disney+ es divideix en 12 apartats: sèries i curts Disney+ Originals, pel·lícules Disney+ Originals, pel·lícules Disney, Sèries Disney, curts Disney, pel·lícules Pixar, curts Pixar, pel·lícules Marvel, sèries Marvel, pel·lícules Star Wars, sèries Star Wars i pel·lícules National Geographic.

Entre el contingut podem trobar des de les pel·lícules més clàssiques com el Rei Lleó, 101 dàlmates o la Bella i la Bèstia a les més actuals com Maléfica, Vaiana, Frozen o Toy Story 4. Un gran catàleg on des dels més petits als més grans trobaran les seves històries preferides.

Un dels fets destacats és que aquest 24 de març s'estrenaran els dos primers episodis de ‘The Mandalorian’, la sèrie original de l'univers Star Wars. Els abonats podran gaudir de nous capítols d'aquesta sèrie cada divendres.