Mataró acull aquest proper diumenge 12 de gener la IV Duatló de Carretera SBR Mataró. La cita consta de 5km de cursa a peu, 20km en bici i 2km més a peu, amb un màxim de 300 participants i sortida des del Port de Mataró. Els tres recorreguts de la duatló són els següents.

Diumenge 12, a les 9h des del Port de Mataró

Primera cursa a peu
La sortida és des del Port, passant pel Passeig Marítim fins a Sant Simó des d'on s'agafarà la carretera Nacional fins a pujar cap al centre en direcció la Plaça Xica pel carrer Sant Joan i per la baixada de les escaletes. Des de la plaça se segueix cap a l'est per Can Xammar i la baixada de les Espenyes, seguint pel carrer Sant Pelegrí fins a la plaça de l'Havana i es baixa pel carrer Sant Elm fins al Callao, on es torna al Port pel passeig.

Circuit en bicicleta
El tram ciclista també surt del Port, accedint a l'N-II per Sant Simó i fent dues voltes a un circuit que va des de la Porta Laietana fins a la rotonda de l'Experience. El trànsit per tant romandrà tancat.

Segona cursa a peu
Per acabar es farà una volta a circuit pla pel passeig del Callao, el braç del port i tornada per acabar aquesta prova.

Horaris previstos

  • 7:30h Recollida de dorsals dels NO FEDERATS
  • 8:00h Entrada a Boxes
  • 9:00h Sortida de la Cursa
  • 11:00h Entrega de Premis als guanyadors del Sorteig
  • 11:30h Entrega de Premis als primers classificats

Aquesta prova tindrà una afectació al trànsit per la carretera Nacional II, que romandrà tallada entre les 9 i les 11.30h.