PIA&GO neix de la voluntat de crear  una comunitat de persones interessades a fer que un hàbit saludable com és l’exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. Una energia que es quantifiqui en la suma dels kms dels participants, i s’expressi en activitats obertes per a tothom.

PIA&GO llença el seu primer repte col·lectiu, i per això convida a anar a Mataró el diumenge 29 d’octubre de 2017, per participar en una cursa que es podrà fer caminant, corrent, o en bicicleta. Aquest cursa vol promoure els hàbits saludables, i per això hi haurà diferents nivells de dificultat, per tal que tothom hi pugui participar.Els kilòmetres que se sumin aquest dia es transformaran en una acció solidària, que enguany anirà destinada a l’acollida de refugiats i desplaçats. Per fer-ho possible necessiten comptar amb una gran participació, per això han fet una crida a la ciutadania perquè hi participi de manera activa.

Es pot trobar més informació al web mataro.escolapia.cat, on també es podrà tenir accés al formulari i a la pàgina web d’aquesta iniciativa. El repte que tenen és el d’aconseguir 15.000 kilòmetres recorreguts i un total de mil participants en la primera edició.