L’Associació Ski Arenys ha organitzat una nova edició de la Fira +KNEU que se celebrarà el proper dissabte dia 2 a la plaça de l’Església.

Dissabte 2, de 10 a 20h a la plaça de l’Església. Preu: gratuït

Es tracta de la quarta edició d’aquesta cita dedicada al món de l’esquí. La fira, que estarà oberta de 10 del matí a 8 del vespre, es consolida com a una de les cites imprescindibles pels amants d’aquest esport. Encara que també, té com a objectiu apropar els esports d’hivern a la gent del nord-est de Catalunya.  

Un any més, +KNEU s’avança a la resta d’esdeveniments relacionats amb el món de l’esquí, sent la primera fira que s’organitza abans de l’inici de la temporada 2019-2020. També cal destacar que, a diferència de la resta, l’accés a la fira serà totalment gratuït.

 Durant la fira, els visitants podran conèixer de primera mà les estacions de Vallnord (Pal-Arinsal), Porte Puymorens, La Molina, Port del Compte, Tavascan, entre altres.

Tanmateix, la fira és molt més que neu i per tant, també hi haurà lloc per un mercat gastronòmic, zona infantil amb activitats pels més petits de la casa, i una zona de Show Cooking on es podran tastar tot tipus d’aliments típics de la muntanya.