El centre esportiu Eurofitness El Sorrall organitza una cursa solidària a favor de Projecte Alpha, una associació que lluita per a trobar un tractament per a la distròfia muscular de cintures. Es tracta de la primera edició de la Xtreme Race Eurofitness, una cursa d’obstacles que es disputarà dissabte 13 a les 10.30h. Les inscripcions costen 5 euros (bàsica, que inclou bossa) i 10 euros (que afegeix una samarreta de regal). Es pot trobar més informació sobre la cursa i fer les inscripcions corresponents a la seu d’Eurofitness El Sorrall.

Dissabte 13, a les 10.30 a Eurofitness El Sorrall (Ronda President Tarradellas, 103)

Projecte Alpha és una associació sense ànim de lucre que es va crear per ajudar i lluitar per un tractament per a tots els afectats de les Distròfies Musculars de Cintures per Dèficit d’Sarcoglicanos (Alpha, Beta, Gamma i Delta).

Objectius reals
Els objectius de l’associació són crear un registre agrupant pacients afectats per distròfia muscular de Cintures per Dèficit de Sarcoglicanos; crear una guia informativa per als pacients afectats i les seves famílies. Així mateix, establir criteris per a la detecció precoç de la malaltia; i obtenir recursos econòmics per finançar les cures preventives, rehabilitadores i la investigació que cal dur a terme.