Nova edició de les Xtrail Series de Mataró se celebra el proper diumenge 16 de febrer amb les Piestes d'Atletisme com a epicentre. Hi ha tres recorreguts: el Short (9 km) i el Popular (14 km) començen i acaben a les mateixes pistes, i l'extrem de 26 quilòmetres passa a ser una modalitat lineal sortint des Santa Agnès de Malanyanes. Les 3 curses comparteixen el final del recorregut.

Diumenge 16 des de les Pistes Atletisme de Mataró

Short: Cursa d'iniciació al Trail Running de baixa dificultat on podras practicar trail per veure la teva millora o per gaudir en familia o amics per un circuit per la Serralada Litoral. 4 km que combina corriols amb trams de muntanya de baixa dificultat on comprobar les teves habilitats gaudin del Trail Runing i superar el repte.

Popular: Circuit ràpid de 14 km per corriols entre boscos passant per Sant Martí de Mata i Can Bruguera entre d'altres indrets.

Extrem: El circuit més exigent de tots, amb 26 quilòmetres de recorregut i un desnivell postiu de 980 metres, amb constants pujades i baixades que arriba fins a la Roca de la Ferradura, al turó de Montalt.

Més informació al web http://www.xtrailseriesrun.com/.