Una de les excuses més habituals a l’hora de no practicar activitat física és la falta de temps per anar al gimnàs o no poder encaixar els horaris laborals amb les classes dirigides que més t’agraden. Per sort, des de fa anys les app’s per smartphone dedicades a fer activitats físiques han anat proliferant i permeten practicar esport en sessions curtes i intenses a gairebé qualsevol lloc, des del propi carrer o a la sala d’estar de casa, i aconseguir bons resultats... Si es té constància, com tot en l’activitat física. Aquestes en són algunes.

8fit. Aplicació que compta amb rutines adaptades a tot tipus de nivells que poden durar de 7 minuts fins a un quart d’hora. Permet fer sessions intenses per treballar tot el cos o dedicades a zones musculars completes i integrat amb Apple Salut. La versió de pagament ofereix propostes d’alimentació diverses.

Seven. Es tracta d’una aplicació que t’anima a fer exercici set minuts al dia. Amb constància, els resultats arriben. Exercicis aeròbics o de musculatura amb el propi pes variats i entretinguts. Ideal per començar de zero.

High Intensity Hiit Workout. El Hiit està molt de moda: sessions explosives i intenses que ofereixen resultats sorprenents. Aquesta aplicació, gratuïta, compta amb tot tipus de seqüències amb exemples animats que permeten posar-se en forma o complementar altres entrenaments.

Freeletics. Aplicació que ofereix plans d’entrenaments diversos, sense fer servir pesos extres i que està integrat perfectament amb Apple Salut, de tal manera que registra l’entrenament en l’aplicació.