Aquest cap de setmana s’organitzen tot tipus d’activitats per celebrar la recuperació de la Riera com un espai per passejar, comprar i prendre alguna cosa, vinculat a la posada en marxa de les restriccions d'accés de vehicles a l'artèria principal del Casc Antic. Les propostes tenen lloc aquest cap de setmana, promogudes per l'Ajuntametn i per NEM.

Dissabte 13, de 10 a 21h a diversos indrets de La Riera

Pel que fa a les iniciatives impulsades pel consistori, tindran lloc aquest dissabte i arrencaran amb una marxing band a partir de les 11h, que oferirà un recorregut musical per La Riera. Més música a partir de les 12h amb CG & Apres Minuit, que oferiran un concert vermut amb els millors temes propis de tota la trajectòria de Cece Giannotti, acompanyats de versions molt personals de temes clàssics i contemporanis del pop, el rock i el blues. L’actuació tindrà lloc entre el carrer d’Argentona i la Muralla de la Presó. A la tarda, les diferents escoles de dansa de la ciutat oferiran píndoles de dansa de diverses disciplines, així com masterclasses, a diferents punts de La Riera. 

Mentrestant, NEM (Negoci Empresa Mataró) presenta la iniciativa 'Enamora't del comerç'. Entre les 10 i les 21h els establiments associats a NEM de la Riera es decoraran pel dia dels enamorats. Hi haurà un sorteig per aquells que es facin fotos a espais decorats i ho publiquin a Instagram amb el hashtag #EnamoratComerçMataró. Els premis pel “millor petó” són una nit amb esmorzar i entrada al wellness spa per a dues persones a l’Atenea, un dinar al Sangiovese i un regal de Saterras.