L’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha engegat la iniciativa “L’Aula es mou”. Les professores de dansa de l’escola municipal han creat una coreografia a partir de la canço “Inevitable” del grup Oques Grasses, que ha volgut participar de la iniciativa cedint els drets per utilitzar la cançó.

Des de l’Aula s’anima a petits i grans a aprendre’s la coreografia i gravar-se ballant-la, per compartir-la a les xarxes amb l’etiqueta #l’AulaesMou. Aquests vídeos s’aniran compartint a les xarxes de l’Aula de Teatre i de Cultura Mataro.

El vídeo sencer amb el tutorial de la coreografia és aquest: https://www.youtube.com/watch?v=plTpFepxpc0&feature=youtu.be

Aquesta iniciativa s’afegeix a l’activitat que durant aquests dies de confinament s’està realitzan des dels perfils de Twitter del Museu de Mataró (@MuseudeMataro), la Xarxa de Biblioteques de Mataró @bibliosmataro i el M|A|C (@macmataro). El Museu de Mataró comparteix cada dia peces del seu fons, les Biblioteques fan recomanacions literàries i d’activitats relacionades amb el foment de la lectura i el M|A|C  recupera projectes d’arts visuals que han fet fins ara.