El filòleg i professor de la Universitat Pompeu Frabra, Daniel Cassany, inaugurarà la 26a Escola d'Estiu del Maresme amb la xerrada Llegir i escriure en el segle XXI. La conferència, que tindrà lloc el proper dimecres 29 a Can Palauet, serà el punt de partida de les xerrades de l'Aula fòrum, una activitat que s'emmarca dins del programa de l'Escola d'Estiu. Aquest cicle de conferències serà obert a tothom i com el seu títol indica, enguany, Va de llibres... Està pensat especialment pels afeccionats a la lectura i a través de diverses xerrades i debats s'abordaran temes relacionats amb la literatura.

L'Escola d'Estiu, organitzada pel Moviment Educatiu del Maresme, oferirà diversos cursos durant la primera quinzena de juliol. La temàtica és molt variada i inclou cinema, weblogs i educació, entre molts altres aspectes. El període d'inscripció a les diferents matèries es va tancar el passat 20 de juny. Els alumnes que s'hagin matriculat podran assistir als cursos del 4 al 15 de juliol a l'IES Miquel Biada.

Cursos virtuals
Per a aquells alumnes que tinguin una agenda apretada, l'Escola també ofereix un seguit de cursos virtuals que es poden cursar des de casa i a través de l'ordinador. És imprescindible estar matriculat com a mínim en un dels cursos presencials, tenir experiència en navegació a Internet i accés a un ordinador amb connexió a la xarxa.