Càritas Interparroquial de Mataró organitza per catorzè any consecutiu unes convivències pels avis de Mataró de més de 60 anys i estan destinades a les persones amb menys recursos. Es tracta d'una estada de sis dies, del 8 al 14 de juliol, a la casa Maria Immaculada de Tiana. Durant aquests dies els avis podran fer tallers de manualitats i classes de gimnàstica sota la supervisió d'un monitor.

Manca de voluntaris.
Tot i que aquestes convivències s'organitzen des de fa catorze anys, Càritas s'ha vist obligada a reduir les activitats i les sortides que es fan durant aquests dies principalment per la manca de voluntaris que ajudin els avis a desplaçar-se. Per això, l'entitat considera important que els avis que participen a les convivències siguin autònoms, ja que no hi ha prou gent per fer-se'n càrrec. La manca de voluntaris també ha obligat a suspendre les excursions a diferents indrets de Barcelona que es feien altres anys. En aquesta ocasió només es fa una sortida a l'ermita de Tiana.

L'estada no és gratuïta, però Càritas estudia cada cas i concedeix subvencions o es fa càrrec de tota la despesa, en cas que els avis no disposin d'ingressos suficients. Les persones que es vulguin inscriure's ho poden fer trucant a Càritas Mataró al 93.790.80.02 o a la seu de l'entitat a l'Esplanada, 72.