L'equip de Terraminium Tecnocampus  La revolució tecnològica
L'equip de Terraminium Tecnocampus La revolució tecnològica

Contingut patrocinat

La revolució tecnològica arriba a l’administració de finques

Terraminium Tecnocampus revoluciona el sector de l’administració de comunitats prioritzant la participació 2.0, l’accessibilitat i la transparència.

Si mai algú et diu que totes les administracions de finques són iguals, contradiu-lo perquè no és cert. Això no va així. A nivell de preus, d’accessibilitat, de transparència, d’accés a la informació i de corresponsabilitat, Terraminium Mataró-Cabrera planteja un sistema d’administració en el que tot això canvia i es prima l’agilitat i la transparència. En què tot el relacionat amb la gestió de comunitats deixa de ser un maldecap anquilosat en el passat. El contrari del sistema més tradicional.

22 anys després de canviar de segle, seguir treballant a la manera del segle XX pot ser un exercici romàntic o vintage… però és tot el contrari a l’eficiència. És hora doncs de no fer perdre el temps a la gent i en un sector com el de les finques, haver evolucionat respecte la paperassa en carpetes, reunions eternes i sorpreses sobrevingudes és una gran notícia.

El grup Terraminium ha revolucionat per complet el sector partint de les facilitats de les noves tecnologies, de l’ús d’eines tan comunes com el Whatsapp i d’un programari propi amb el qual cada propietari té tota la informació de la comunitat a dos clics. Com si fos un sistema de banca online, però moldejat per la informació i gestió del dia a dia. Fàcil, accessible i directe.

 

Transparència, accessibilitat, proactivitat

“La nostra màxima és que volem fomentar la participació dels propietaris, que tothom tingui a l’abast tota la informació i que qualsevol usuari tingui accés al que necessiti, amb la màxima transparència i facilitant la participació”, explica Enric Català, responsable de Terraminium Mataró. Com es plasma, això? Doncs, d’una banda, oferint a tots els propietaris accés online a tota la informació comunitària (ja siguin contractes, actes, estats de comptes, balanços, inspeccions, etc). D’altra banda, oferint juntes generals online que duren dies, amb informació i debats previs i votacions obertes complementant, i fins i tot substituint si cal, les reunions presencials. I finalment, professionalitzant les reunions presencials ajustant-les únicament als debats proposats a l’ordre del dia i allunyant-les dels clàssics estereotips.

“És un camí diferent que evita molts conflictes comunitaris, un sistema que modernitza la gestió i sobretot la fa accessible i entendible per a tothom. Terraminium garanteix aquesta proactivitat per anticipar-nos i ser ràpids i busquem habilitar diferents camins perquè el propietari pugui participar com i quan li vagi millor”, diu el seu responsable. Els números, en abast estatal, avalen aquest sistema modern d’administració de finques que comprèn 80 oficines que gestionen més de 5.000 comunitats i més 120.000 propietats, essent ara mateix la major xarxa d’administració de finques d’Espanya.

Terraminium 6

Les instal·lacions de Terraminium

Solucions pròpies i tarifa plana

Aquesta dimensió del grup Terraminium i les seves exclusives eines, permet també gaudir de convenis amb proveïdors comunitaris i resoldre impagaments primerencs aconseguint que les seves comunitats tinguin ratis de morositat molt per sota de la mitjana del sector. Les actuacions de morositat es completem amb un gabinet jurídic propi que gestiona, amb agilitat i sense cost comunitari, les demandes en reclamació d’impagats.

Tot plegat, a més a més, a un cost assequible i a nivell del mercat. Una tarifa plana sobre la que no es repercuteixen, per política d’empresa, cap despesa extraordinària com les inoportunes sorpreses que a vegades et cauen del cel amb altres administracions, ni es rep cap contraprestació de cap mena de cap proveïdor comunitari.

En definitiva, avui en dia ja no té cap sentit seguir administrat comunitats de la mateixa manera que fa lustres. La modernitat, la comoditat i la transparència et porten al sistema Terraminium.

Comentaris (1)

teresa Ballester Fa 1 any
Ja era hora de que es pogues tenir un administrador de finques sense amiguismes i amb claretat en les obres i els pressupostos. Parlaré amb la Comunitat per veure si els interesa caviar. No estíc gens contenta amb qui tenim arac

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive