Calderes intel·ligents, el futur està aquí.
Calderes intel·ligents, el futur està aquí.

Revisar la caldera un cop passa el fred: el moment és ara

La calefacció ha estat funcionant tot l’hivern, i quan ve el bon temps ens oblidem de la caldera. Un error que cal evitar.

El fred va dient adéu. Hem passat mesos, més del compte, amb la calefacció funcionant sense parar i per tant, la caldera de casa a ple rendiment. El més lògic és pensar que un cop arriba la primavera i el bon temps, es pot parar i deixar-ho tot en stand by fins passat l’estiu. Aquest, precisament, és un dels errors que es cometen més habitualment i que des de Graupera, servei tècnic oficial Saunier Duval al Maresme, volen alertar: ara és el moment de fer la revisió per no patir cap contratemps quan més inoportú seria.

La prevenció és la millor de les aliades per no patir imprevistos durant els mesos d’hivern, i deixar problemes a futur. Una visita periòdica pels millors especialistes ajuda a que la caldera, el circuit i els radiadors estiguin tots a punt. Si ho revises ara, t’assegures que a l’hivern tot funcionarà com Déu mana. Imagina que ho deixes per més endavant, arriba el fred abans d’hora i quan engegues la calefacció, alguna cosa no funciona. Quina mala passada, no?

Hi ha diversos motius per recomanar una revisió durant els mesos de calor. Són aquests:

  • Si hi ha algun contratemps, és millor intentar reparar-ho precisament en els mesos en els que no necessitem la calefacció
  • Ens evita topar-nos amb urgències i anar a corre-cuita quan arriba el fred
  • Tenim marge de maniobra per arreglar allò que no estigui a punt
  • És una època en la que on es fa servir tanta aigua calenta, pel que si hi ha algun problema no el podrem detectar amb facilitat
iStock 1278805733

 

A més, durant l’estiu hi ha menys demanda d’aquest tipus de revisions, pel que des de Graupera s’indica que és un moment ideal per concertar visita sense gaires problemes. En aquest punt és rellevant també el fet de comptar amb el servei tècnic oficial de la caldera i el sistema de calefacció que hi hagi a casa.

El Servei tècnic oficial, una garantia

Un SAT oficial és sinònim de tenir al teu servei tècnics especialitzats en la marca i que per tant coneixen el producte a la perfecció. La seva formació permet identificar problemes i trobar solucions de forma immediata, a banda de tenir accés als recanvis originals que sempre oferiran més garanties que d’altres.

Graupera, servei tècnic des de 1974 de la marca Saunier Duval, treballa únicament amb els seus productes. L’avantatge de comptar amb la garantia i exclusivitat del fabricant marca la diferència. I si aquest està avalat per la seva experiència, encara més.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive