Qualitat, professionalitat i tecnologia per a la gestió i administració de finques
Qualitat, professionalitat i tecnologia per a la gestió i administració de finques

Qualitat, professionalitat i tecnologia per a la gestió i administració de finques

La Cambra de la Propietat detalla tots aquells elements que fan que un servei sigui de confiança i excel·lent en el dia a dia de la gestió i administració de finques.

Les noves tecnologies són un gran aliat per als usuaris a l’hora de poder deixar en les millors mans la gestió administració de les seves finques. La Cambra de la Propietat, amb més de 100 anys de servei, ha anat adaptant-se a les necessitats del moment i als perfils dels seus associats i clients, pel que coneixen de bona mà tot allò que pot ajudar en la millora d’aquest servei. La implantació d’una nova plataforma de gestió amb nous canals de comunicació amb els associats i clients (Whatsapp, signatura de contractes online), la presència en les principals xarxes socials, el poder organitzar juntes de propietaris telemàtiques i tenir un accés al servei en línia durant 24 hores per consultar tota la documentació i informació són alguns elements clau en la nova gestió de finques.

Per això, les Comunitats de Propietaris administrades per la Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme tenen a la seva disposició sales amb equips multimèdia per fer les seves reunions de propietaris, presentacions de projectes tècnics d’obres, i qualsevol altra qüestió relacionada amb la seva comunitat. Perquè la qualitat del servei significa també estar tecnològicament a l’última.

Gestió i administració de lloguers

El més important en aquest camp és tenir un equip format per gestors, advocats, arquitectes tècnics, i assessors fiscals, que sigui expert en la gestió de patrimonis, i coneixedor de la normativa aplicable, així com de les particularitats i problemàtiques del mercat de lloguer. Aquest equip és el que s’ha d’encarregar d’estudiar la millor manera que els clients obtinguin la més gran rendibilitat i benefici de la seva cartera d’immobles, proposant a la propietat i executant aquelles accions que siguin necessàries per aconseguir-ho. I això és el que es treballa a la Cambra de la Propietat.

fasdfa
La tecnologia al servei de l'usuari
 

Aquesta expertesa proporciona al propietari, que confia la gestió i administració de les seves finques, la tranquil·litat i la seguretat que el seu patrimoni està sempre protegit i en bones mans. L’alta especialització imprescindible és tenir una visió 360° de les operacions que plantegen els clients: des de quina és la millor opció d’inversió, fins a la redacció dels contractes pertinents, així com el càlcul de les repercussions fiscals de l’operació plantejada, passant per la seva comercialització, la cerca d’un llogater que ofereixi les màximes garanties, i recomanant aquelles actuacions de caràcter tècnic que siguin necessàries realitzar en l’immoble. Sempre la finalitat és la mateixa: obtenir la més gran rendibilitat i benefici pel propietari.

El servei ofert pel departament d’administració de lloguers de la Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme abasta tot allò relacionat amb la gestió i administració de l’immoble en els seus vessants jurídica, tècnica, econòmica administrativa, tramitació d’incidències, fiscal i laboral, posant un especial èmfasi en el control i seguiment de la morositat.

  • Contacta aquí amb la Cambra per a més informació i assessorament 

Gestió i administració de Comunitats de Propietaris

Les Comunitats de propietaris no queden al marge de les continuades modificacions legislatives i administratives que les obliga a anar adaptant el seu funcionament a la nova realitat. Per aquest motiu és molt important confiar-ne la gestió del seu dia a dia a professionals experts.

A la Cambra, els gestors juntament amb els professionals dels seus serveis d’assessoria jurídica, tècnica, fiscal i laboral, s’encarreguen de totes les gestions relacionades amb la gestió i l’administració de la Comunitat de Propietaris, proposant a la Comunitat i executant aquelles accions acordades per la Junta de propietaris que siguin necessàries per al correcte funcionament de la Comunitat, així com de les seves instal·lacions i serveis, procurant sempre que el dispendi econòmic pels veïns sigui el més acurat possible.

iStock 1307724350
 

Aquest servei fonamenta la seva feina en un rigorós control administratiu i econòmic del pressupost de la Comunitat, ordenant i comptabilitzant els cobraments i pagaments oportuns, i portant un rigorós control de la morositat per a donar-li compliment. D’altra banda, gestionar i fer el seguiment de les obres de reparació acordades per la Junta de propietaris, i tramitar les incidències diàries que es produeixen, així com gestionar la seva resolució d’acord amb el President de la Comunitat i els nostres industrials experts, o si és el cas, amb la companyia asseguradora de la Comunitat, forma part del dia a dia d’un bon servei d’administració de comunitat de propietaris.

Com a secretaris de la Junta de propietaris la tasca de la Cambra consisteix en la redacció de les convocatòries de les Juntes de propietaris, assistència a aquestes, redacció de les actes amb transcripció dels acords adoptats, i posterior execució dels mateixos prèvia comunicació als propietaris. Així mateix, la legislació vigent ens constitueix com a dipositaris del Llibre d’Actes i de la documentació comptable i rellevant de la Comunitat de Propietaris. I sempre amb l’assessorament jurídic i tècnic dels nostres professionals especialitzats.

Per tot això, buscar un servei de qualitat i a l’última a nivell tecnològic és la millor garantia d’una bona gestió i administració de finques. Tot el que ofereix la Cambra de la Propietat.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive