Guillem Capellades, de Marteen Sport
Guillem Capellades, de Marteen Sport

Marteen Sports World, ceres 100% ecològiques per fer esport sense danyar el medi

L’empresa amb seu al TecnoCampus ha desenvolupat ceres per a l’esquí i ja pensa en esports com l’skate, el pàdel o l’escalada

L’empresa Marteen Sports World, amb seu al TecnoCampus, ha desenvolupat una gamma de ceres 100% ecològiques, pensades per practicar esport sense danyar el medi natural. Sota la maca NZero ofereixen una gamma de ceres per a l’esquí úniques a l’Estat espanyol. Segons explica el fundador de l’empresa, Guillem Capellades, la idea va sorgir fa uns quatre o cinc anys quan vaig detectar que hi havia una mancança en el món de l’esport de productes ecològics com a accessoris, és a dir, hi ha molts esports que requereixen accessoris com cera o resines per efectuar-se. “Quan parlem amb la gent veiem el canvi, molts ens comenten que per fi hi ha algú que pensa que l’activitat que fem en el medi no ha de deixar residus”, diu Capellades.

Se centren en l'skateboard però també volen treballar en esports com el pàdel o l'escalada

Marteen Sports World també treballa en l’àmbit del skateboard, pensant en els usuaris que fan el que s’anomena ‘grindar’, lliscar per superfícies amb la taula de skate, ja que utilitzen la cera per a la part inferior de la taula o per al cantell de superfícies. També estan  desenvolupant altres idees per a altres esports com el pàdel o l’escalada, per oferir una alternativa al magnesi.

Estrenen seu al TecnoCampus
La firma ha estrenat enguany seu al TecnoCampus, una ubicació que, segons Capellades, “ens pot enriquir com a empresa i ajudar-nos a madurar”. Valoren poder tenir accés a un coneixement i a unes formacions així com tenir la oportunitat de compartir experiències amb altres empreses que estan al parc tecnològic i que han viscut els mateixos moments vitals que ells.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive