Homebox, trasters  per a tot tipus d’empresa i particulars
Homebox, trasters  per a tot tipus d’empresa i particulars

Homebox, trasters  per a tot tipus d’empresa i particulars

Una de les franquícies més grans d’Europa en el lloguer d’espai de traster ofereixen un servei diferencial a Mataró

Homebox és la segona franquícia més gran d’Europa en el negoci del lloguer d’espais com a trasters. La garantia de la feina ben feta es tradueix en la possibilitat d’oferir a Mataró trasters de tot tipus, des dels més normals i acotats fins a dos metres i mig d’alçada. Versatilitat, preus competitius i opcions per a tots els tipus de client: Home Box és ideal per a particulars, per a empreses, per a tothom.

L’empresa treballa amb espais adaptables a totes les necessitats, destacant la seva expertesa en l’optimització dels habitacles: sabies que en 8 metres hi cap tot el que pots trobar en un pis sencer? El client particular troba solucions que pot necessitar en moments determinats.

Com per exemple, guardar-hi tot allò que no cal consultar periòdicament i que ens fa nosa a casa, per fer un traspàs per canvi de pis o de reformes (estades de 4-5 mesos per fer el canvi) o, naturalment, per a clients de llarga estada on es necessita tenir objectes i elements que s’aniran consultant amb el temps. El client particular té  en Home Box tots els serveis afegits al lloguer d’un espai, com el codi personal que no permet que hi accedeixi ningú més, zona d’aparcament i servei d’alarma per evitar robatoris.

 AWA0615
 

Un espai annex per a l’empresa

Però Homebox és també una garantia per a les empreses, que es pot fer de magatzem de producte i que la pròpia companyia pot beneficiar-se del servei de recollida de mercaderies (recepció i entrega) per facilitar la vida del client i que està disponible de 10 a 18h, amb l’opció d’entregar paquets a transportistes si escau. Homebox aporta també elements de gestoria de documentació i altres que poden ser útils i van més enllà de l’emmagatzematge. Mai més ben dit, a Home Box hi cap tothom ja que no hi ha ni despeses de gestió, ni permanència ni cancel·lació.

 

El client, la millor garantia

La Jéssica treballa en el sector mèdic i fa servir Homebox des de fa sis mesos, una solució professional i personal, tal i com explica: “Necessitava espai per posar les meves caixes i coses de casa, i això em permet tenir-ho a mà quan ho necessito”. La clienta de Homebox a Mataró afegeix que a banda,  com que “rebo paquets mensuals de mostres i altres elements de la meva feina, Homebox m’ofereix la recepció del material”.

Destaca com des de l’empresa la van assessorar “per delimitar l’espai realment necessari” i que li ha permès “ordenar-ho tot molt bé, tant de feina com de casa”. A més, posa en valor que el fet de tenir accés personal permet que si ella no pot anar a buscar un paquet o algun document, amb la clau pròpia hi pot anar un company a qualsevol hora del dia els 365 dies de l'any.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive