El Gràfic: xifres totals de Covid-19 a Mataró i Maresme.
El Gràfic: xifres totals de Covid-19 a Mataró i Maresme.

Gràfic de la setmana: les xifres totals de la Covid-19 a Mataró i Maresme

El coronavirus ha tingut un impacte fort a nivell econòmic i sanitari. Les dades a Mataró i Maresme.

Les xifres de la pandèmia de Covid-19 a Mataró i Maresme parlen per sí soles. Una crisi sanitària, social i econòmica que ha marcat de forma irremediable el 2020. En el Gràfic de la Setmana, repassem tots els casos acumulats que hem tingut a la nostra zona, amb les defuncions que s'han sumat a Mataró i Maresme, la mitjana d'edat dels infectats i quantes proves s'han realitzat fins ara. 

Les xifres acumulades del Coronavirus a Mataró i Maresme:

 

 

Les dades són reveladores. Gairebé un 7% de ls PCR fetes a Mataró han estat positius, i els ingressats a Mataró han superat els 1400 casos, sent el mes d'abril el pitjor de tots amb més de 80 morts. Tot i que el rebrot de la segona onada, i camí de la tercera, ha estat especialment dur en positius, la mortalitat no ha crescut exponencialment.

Altres dades a tenir en compte ha estat l'impacte econòmic al Maresme, amb més de 5.500 persones afectades per un ERTO al Maresme, sent el comerç i l'hostaleria els dos sectors amb més problemes en aquest sentit.

A Mataró, més de 1700 treballadors afectats i un cost que puja als 11 milions d'euros. La crisi del Coronavirus de Mataró ha estat duríssima per la capital del Maresme. L'esperança per al 2021 és poder aguantar els primers mesos, que tots els indicadors marquen com a crítics, i poder començar a remuntar el vol gràcies a la vacuna, que ja es troba en desplegament a tot l'Estat.

patrocini bleconomistes

Comentaris (4)

Laia Fa 1 any
Disculpeu, feu referéncia a tancaments temporals i a treballadors d’empreses. I els empresaris que s’han vist obligats a tancar? Empreses que s’han enfonsat i no han suportat el tancament temporal? Crec que n’hi han molts també i haurien de sortir a l’estudi. Moltes Gràcies!
Audrey Fa 1 any
Volem vacunar-nos contra el Covid-19, però on és la vacuna contra l’ARN contra el virus, som persones de 50 anys, tenim hipertensió i som independents, però no hi ha centres de salut amb vacunes contra l’ARN
Audrey Fa 1 any
L’economia va molt malament perquè Espanya com tots els països d’Europa no té prou vacuna amb la vacuna actual contra l’RNA i és massa cara i esperes la vacuna d’Oxford que és menys cara. Vaig fer una investigació que els espanyols volen vacunar-se, però Europa no té prou diners per comprar i vacunar tots els ciutadans europeus en 3 mesos, cosa que és possible i reprendre la nostra economia
Audrey Fa 1 any
No entenc per què no vacuneu a tots els habitants de Mataro que aspiren a vacunar-se contra el Covid-19, però no hi ha vacuna contra l'ARN als centres de salut, molta gent vol vacunar-se, però els mitjans de mentida no diuen que no hi ha vacuna

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive