portada grafic bleconomisteslila
portada grafic bleconomisteslila

Ferran Pous (interactiu)

Gràfic de la setmana: així han pujat els preus des de la invasió a Ucraïna

Com han pujat preus bàsics de menjars, de la llum, el gas i molt més. Així ens estan ofegant aquest 2022 amb els preus.

 

Els preus de les coses, així en general, ja estaven pujant des de feia temps i 2022 no estava sent precisament un bon any per fer-hi front. La invasió a Ucraïna com a conflicte global que afecta a interessos interconnectats ha empitjorat les coses, i per això ens trobem amb la fruita, les llegums i aliments per a nadons en el punt de mira de l'OCU per com estan escalant.

Si a tot això li sumem el preu del gas que s'intentarà regular, el de la gasolina i el del gasoil, unes pujades vergonyants en electricitat que el govern no ha sabut aturar i que han anat a més i altres camps, el resultat és que ens estem ofegant cada vegada més en productes de primera necessitat. Això és el que recull el gràfic de la setmana, que destaca com han pujat els preus aquest any després de tots els conflictes, pandèmia i problemes globals que patim.

patrocini bleconomistes

Comentaris (2)

Shark Fa 4 mesos
Don't blame the invasion for price increases, business / politics are using it as an excuse to fool the people. President Putin as asked the EU , USA , Uk not to put NATO or any military on his doorstep, over the last 8 plus years,,,But no one listened to his worries. Remember, the Russians outing missiles on Cuba, the USA doorstep and when asked the Russians removed them, to stop USA worries.
Anonim Fa 4 mesos
Srs. del CAP Gros, sería convenient que es puguin ampliar les imatges que pengeu perquè les que heu posat per exemple del preu dels carburants es tenen que mirar amb lupa

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive