Finques Nadal
Finques Nadal

Contingut patrocinat

Finques Nadal: al pot petit hi ha la bona immobiliària

Finques Nadal es reivindica com una ‘slowfinques’ que prioritza el tracte integral, proper i personalitzat per tenir el client ben content

Una de les dites catalanes més conegudes és aquella que assegura que “al pot petit hi ha la bona confitura”. Segur que d’entre totes les aplicacions possibles que té, encara no havies pensat que en el tema immobiliari també es dona el cas, que un operador petit, proper i familiar et garanteix el tracte, servei i proximitat que un de més gran no et podrà oferir. Finques Nadal no té por de presentar-se com el pot petit en el disputat mercat de finques de la capital del Maresme.

Ni grans corporacions ni carteres i inversions generals, no. Una empresa familiar on cada cas és prioritari. On el client és un nom i dos cognoms i no una anotació al llibre comptable. Es defineixen a sí mateixos com unes ‘Slowfinques’. “Oi que no tothom vol un frankfurt ràpid per menjar sinó que preferim un menjar més elaborat? Doncs en gestió immobiliària nosaltres som aquest menjar” defineix Robert De Gea, gerent i meitat de Finques Nadal. Aquí no val tot, ni tot tipus de pisos i productes ni tot tipus de preus.

 

La clau, oferir confiança

Finques Nadal no és la peça més gran del tauler, però no para de fer la seva feina i té com a gran prioritat que qui en sigui client no s’hagi de preocupar de res. Les finques de major envergadura no acostumen a oferir la varietat i el seguiment personalitzat de tantes gestions, en tants àmbits. 

“Nosaltres podem oferir confiança plena al client. Ens preocupem i prioritzem cada client i les puntuacions i valoracions de Google així ho corroboren. Oferim un àmbit de gestió amb el qual el client es despreocupa per complet del dia a dia. Assumim tota la paperassa, cada mes passem més de 200 lloguers, femt tots els tràmits, assumim els canvis, liquidacions, reparacions… ho assumim tot i per això tenim una alta fidelitat de clients”, explica De Gea. Finques Nadal es presenta com “el millor aliat dels propietaris de Mataró. La nostra font és tenir-ne de propers, tenir-los contents”, explica. 

Finques Nadal
Finques Nadal

 

Finques Nadal és garantia a les zones més demandades de la ciutat de Mataró, en cases, pisos o locals i col·labora amb altres immobiliàries i agents per a la dinamització i la sortida. “A Mataró falta oferta i realment tot va molt buscat. Per això és molt important poder ofeirr un servei ben fet i integral, que permeti la tranquil·litat del client”, raona el màxim responsable de l’empresa.

El seu àmbit més especialitzat és el de locals i naus. "Som experts en compra per nosaltres i per als nostres clients de locals i naus, estiguin llogats o no si estan situats els podem comprar. Que cap client no dubti en preguntar-nos si ens interessa comprar el seu local", s'ofereix el responsable de Finques Nadal. 

El gran tret diferencial: Assegurances Mataró

L’altre gran tret característic del pot petit de les immobiliàries locals és que obre camp i garanteix assessorament en qüestió d’assegurances. Finques Nadal i Assegurances Mataró són dues cares de la mateixa moneda, dos noms per la mateixa empresa que el que fa és triplicar la garantia: estan tres cops col·legiats com a finques, com agents immobliairis i com a corredoria d’assegurances.

I en aquest àmbit, en de les assegurances, és on el seu consell als clients pot ser diferencial. Treballen amb les 8 principals empreses del sector per tal d’oferir les cobertures més adients a cada cas. “Sovint sembla que totes les opcions cobreixin el mateix i ens els casos similars però no és així i aquí l’especialització i el coneixement que tenim són claus per aconsellar al client. Cal conèixer bé l’’àmbit de les assegurances i sent corredoria nosaltres podem garantir el millor coneixement i assessorament”, explica De Gea.

Per varietat de serveis, per proximitat i també per ser de Mataró de tota la vida, Finques Nadal es presenta com una opció fiable i de capçalera, per despreocupar-se del dia a dia i estar segur en els moments importants. “Som petits i volem ser petits. Som un equip proper i sempre disponible. Som de Mataró i creiem en la ciutat. Per una empresa petita també és important implicar-se en la comunitat i per això participem de la seva vida”, resol finalment Robert De Gea que anuncia enigmàticament que "en els propers anys tindrem una sorpresa a nivell cultural per la ciutat". Caldrà estar-ne atents.

Finques Nadal
Finques Nadal

 

Finques Nadal - Assegurances Mataró

Comentaris (3)

GARA Fa 7 dies
"DIME DE LO QUE PRESUMES,Y TE DIRÉ DE LO QUE CARECES, ahí lo dejo.Objetivo puro y duro:si la transacción(material y/o personal) no aporta beneficio alguno,no ha lugar en Finques Nadal
GARA Fa 7 dies
"DIME DE LO QUE PRESUMES,Y TE DIRÉ DE LO QUE CARECES, ahí lo dejo.Objetivo puro y duro:si la transacción(material y/o personal) no aporta beneficio alguno,no ha lugar en Finques Nadal.Te dejan "tirado",sin importarles el daño y perjuicios causados.Presumen de honestidad,con promesas,compromisos y buenas formas,todo engaños que ocultan un interés por medrar y ofrecer una imagen falsa de empresa próxima y cercana, alejada de las prácticas de las grandes corporaciones, nada más lejos de la
David Fa 10 dies
Un equip efectiu i proper, amb un gran coneixement del mercat immobiliari

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive