Euromas: 25 anys formant part de les llars dels maresmencs
Euromas: 25 anys formant part de les llars dels maresmencs

Euromas: 25 anys formant part de les llars dels maresmencs

El factor humà d'un equip proper i professional és la clau perquè la confiança en Euromas Mobles passi de generació en generació

Aquest 2022 Euromas Mobles fa 25 anys. Un quart de segle, que es diu aviat. Quan un establiment arriba a una edat respectable com aquesta s'ha de fer dues coses. La primera, felicitar-los. La segona preguntar-se: i quin és el seu secret? Què fa que una botiga familiar i de barri no només s'hagi mantingut sinó que hagi crescut fins a esdevenir una referència?

Per les escales d'accés a Euromas hi han pujat famílies senceres. De fet, generacions diferents de moltes famílies. L'Antonio Maldonado és el màxim responsable d'Euromas i explica que "en aquesta botiga tots som com una família. Els dos socis, l'equip que treballem junts i també els clients que saben que aquí no els fallarem. Aquest tracte familiar és la clau i la nostra manera de ser i treballar, així de fàcil. "Per nosaltres cada client és una persona, una persona que ha confiat en nosaltres pel tracte personal i que, per tant, ha d'estar tranquil perquè si ens torna a necessitar hi serem". Euromas no té secrets, té trets definitoris. I el tracte humà, proper i sincer és el més important de tots.

L'ampli ventall de mobles, marques, estils i la possibilitat de pagar còmodament els teus nous mobles i que te'ls portin i els instal·lin a casa, fan que Euromas sigui l'opció de confiança per a moltes persones. "Busquis el que busquis, ho tenim", expliquen.
Un dels lemes de la botiga és "Aquí comença la teva llar", ja que aquí és on segur que trobes els mobles que converteixen qualsevol 'casa' en una 'llar'. Dormitoris, matalassos, mobles per a menjador, taules i cadires, sofàs, butaques, aparadors... Tot això i molt més és el que trobaràs a la seva exposició i per encàrrec.

Euromas en essència ha anat canviant, però ha estat fidels al que son. Una botiga gran, en un barri de Mataró de la importància de Cerdanyola on moltíssims maresmencs saben que hi trobaran el moble que busquen. Una oferta àmplia, amb un ventall molt important de producte i sobretot una exposició generosa i espectacular en bona part dels 900 metres quadrats d'instal·lació que et permeten veure el moble que busques abans que ho sàpigues, que fan que els desitjos o necessitats entrin directament pels ulls.

 

Es compten per centenars les famílies fidels a Euromas Mobles. Famílies que hi confien aquell nou moble que substitueix l'anterior, que saben que el servei postvenda, d'instal·lació o assessorament serà complet. Famílies que no dubten, ara que després de la Covid-19 s'ha generat un autèntic boom en invertir en casa nostra, en posar-se en mans d'Euromas.

Per alguna cosa serà.

Un tastet del que podem trobar a Euromas Mobles

 

Comentaris (2)

Eduard Fa 4 mesos
Aixo es un mal sistema el no poder tornar un article quat thas aquivocat, no pasa enlloc. A tots els establiments comercials pots tornar cualsevol equip, moble, ropa, etc. etc. Dintre del dias previstos, sempre que el article estigue intacte i amb els seus embalatges originals. Aquet establiment perdra clients amb aquestas condicions que esta fora de tota normativa general. A tindre molt anconta abans de fer una compra o un encarrec.
Fèlix Fa 4 mesos
Vaig comprar dos tamborets el 30 de novembre de 2021 que no cumpleixen les meves expectatives, son curts i inestables, em vaig personar a la botiga pero el venedor que em va atendre (un tal Antonio) estava de vacances, vaig tornar i vaig poder parlar amb ell, em va dir que "la política de la empresa es que si el género surt de la botiga no torna a entrar-hi" davant del categòric d'aquesta afirmació només m'havia d'acomiadar. Llàstima per ells, estic moblant el meu nou pis. NO TORNARÉ

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive