Winahost, una plataforma de gestió integral dels allotjaments turístics
Winahost, una plataforma de gestió integral dels allotjaments turístics

Winahost, una plataforma de gestió integral dels allotjaments turístics

L’empresa mataronina Winahost va molt més enllà de les plataformes habituals d’aquest àmbit, encarregant-se de tota la gestió del procés i permetent que el propietari se’n despreocupi

patrocini pous
 

Winahost és el projecte empresarial de Pol Aracil, graduat en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació al TecnoCampus. La firma es dedica a la gestió d’habitatges de temporada o turístics, amb un servei integral que va molt més enllà de les plataformes tradicionals en aquest àmbit. Aracil explica que el projecte va sorgir d’una necessitat familiar, la d’un parent amb una propietat a la Costa Brava que volia reconvertir-la en lloguer turístic.

“Gestionar el lliurament de claus o la neteja vivint a força distància era complicat, i posar-la en plataformes com Airbnb o Booking generava descoordinacions”, explica. Winahost respon a aquests problemes, en forma d’agència que permet al propietari despreocupar-se de tot el procés i guanyar temps i tranquil·litat. La firma gestiona tot el procés, situant la propietat en les 10 principals plataformes online de lloguers turístics i gestionant així els calendaris i els preus de forma centralitzada, cosa que es tradueix en més reserves i rendibilitat. El propietari tampoc s’ha d’ocupar de tràmits com el check-in. 

Winahost compta amb un model “simplificat, escalable i amb base tecnològica”, explica Aracil, que li permet expandir-se en el territori a través de ‘hub’s de col·laboradors a cada zona on operen. Quelcom que els permet donar servei a tot l’Estat espanyol i properament al sud d’Europa. L’empresa es va constituir fa un any i actualment es troba en fase d’operació real i desplegament progressiu al mercat i havent gestionat unes 400 reserves. “Ara estem cercant finançament privat per accelerar el projecte”, afirma el seu promotor.

TecnoCampus ha estat una peça clau. “Ens ha donat accés al talent, al coneixement i a la mentoria,a més de donar-nos lloc a la incubadora i accés al Mobile World Congress, destaca Aracil. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive