Patinets personalitzables per Stylish Scooters.
Patinets personalitzables per Stylish Scooters.

Stylish Scooters, oferta online de patinets personalitzats i únics

Botiga en línia que defineix l’estil dels patinets amb propostes personalitzades per a cada usuari.

Stylish Scooters és una nova proposta que vol transformar i personalitzar el món dels patinets. Per fer-ho, el seu impulsor, Raúl Santillana, va decidir unir la seva experiència en el món del disseny. “Treballava en el món de l’autoadhesiu, però per motius que no venen al cas vaig canviar de feina. La cosa no va sortir bé i em vaig quedar a l’atur”, recorda, per afegir que amb tot el seu recorregut, i veient que hi havia cada vegada més sortida de patinets “i tots són molt similars”, va pensar que seria una bona idea “personalitzar-los, ‘tunejar-los’ i fer-los únics”. Dit i fet, va fer estudis per veure que no hi havia molta competència i va començar a desenvolupar el projecte.

D’aquesta manera va néixer Styilish Scooters, que ofereixen “decorar el patinet i fer-lo exclusiu”, tant amb dissenys estàndards com amb d’altres de personalitzats perquè poden fer-se tot tipus de propostes digitals”. A banda de decorar, també es troben treballant recentment en propostes reflectants que siguin ideals per “personalitzar però també protegir” als seus usuaris.

Compten amb una oficina de coworking al carrer Llauder de Mataró, però la seva tasca és sobretot online, ja que gairebé tot és digital i només necessiten un petit magatzem. “Estem treballant arreu del món, vam començar a establir contactes amb botigues físiques d’Europa i de California, però això s’ha aturat de moment amb la crisi del covid”.

El TecnoCampus els ha ajudat a tirar endavant la idea. “Quan ets emprenedor o vols fer quelcom així, hi ha molts temes que no controles, com per exemple dissenyar el pla de negoci, saber si els números surten o no, etc. Jo sóc dissenyador gràfic i el TecnoCampus em va assessorar des del principi, des del brainstorming del que podia tirar endavant i després veure si era una proposta factible”. També recalca que en el desenvolupament “t’ajuden a ser proactiu i a apuntar cap on vols anar”, i que “coneixes a molta gent emprenedora, i això ajuda a tenir noves idees”.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive