Aida Cañete, promotora de la botiga, i la web de Roma Style  | R. G.
Aida Cañete, promotora de la botiga, i la web de Roma Style | R. G.

Roma Style, botiga de moda online amb assessorament personalitzat

La botiga mataronina, que ofereix ‘outfits’ de disseny i qualitat a un preu ajustat, i un tracte proper amb el client, protagonitza la secció 'Nous Emprenedors' amb TecnoCampus

La mataronina Aida Cañete tenia en ment obrir una botiga de moda a Mataró, però la pandèmia la va obligar a reinventar-se. “Havíem començat a quadrar alguns números, contactat amb proveïdors i fins i tot ja havíem posa’t l’ull en alguns locals en lloguer... Però de cop tot es va aturar”, explica. Va ser llavors quan va replantejar el projecte, oferint el mateix servei que tenia previst (la millor qualitat-preu possible, assessorament proper i valor afegit a cada client) però online.

Així va néixer Roma Style, una botiga digital de roba que busca distingir-se de la competència “enorme i exageradament ferotge”, tal i com la defineix Cañete,  que hi ha a Instagram i a altres webs i xarxes socials. “Ens diferenciem oferint un estil i un contacte molt proper, seleccionant la roba de la millor qualitat possible entre diferents proveïdors i combinant-la per oferir uns outfits complets, treballant el packaging i amb les màximes facilitats en l’enviament, que a Mataró és gratuït”, afegeix.

La web de Roma Style

La web de Roma Style

Entre els principals trets característics de Roma Style hi destaca l’assessorament personalitzat: resolen tots els dubtes que el client pugui tenir en matèria de talles i estils, a l’hora d’escollir outfits per a esdeveniments concrets o pel dia a dia, per fer regals a la parella, etc. També premien la fidelitat del client amb un sistema de punts amb descomptes atractius, i treballen molt les xarxes socials per donar-se a conèixer. 

Cañete explica que l’assessorament de TecnoCampus per impulsar el negoci “va ser vital”. Els van donar suport per posar en ordre les idees, resoldre dubtes tècnics, logístics, operatius i burocràtics. A més, van participar en totes les formacions d’emprenedoria que ofereix el TecnoCampus, que entre d’altres els van ajudar a dissenyar el seu model de negoci.  

La fitxa

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive