La darrera proposta del govern per als autònoms
La darrera proposta del govern per als autònoms

Nous ajuts per a autònoms i microempreses del Maresme

Poden optar a ajuts de 500 o 1.000 euros sí van patir un descens en la facturació superior al 25% durant el 2020 a causa de la Covid

El Consell Comarcal del Maresme ha activat una nova línia d’ajut a persones autònomes i microempreses del Maresme que s'hagin vist afectats a nivell econòmic per la Covid al llarg de 2020 i l’administració comarcal hi destinarà 30.000 euros.

Les subvencions estan obertes a microempreses i persones autònomes del Maresme que van tenir una facturació d’entre 9.000 i 36.000 euros el 2019 i acreditin un descens superior al 25% el 2020. En aquest cas rebran rebran 500 euros d’ajut, mentre que si el descens ha sigut del 50% o superior, l’ajut serà de 1.000 euros.

Eels ajuts es concediran per estricte ordre de presentació fins a exhaurir la partida pressupostària i no poden optar-hi les empreses o persones autònomes que ja van rebre l’ajut atorgat en la primera convocatòria publicada pel Consell Comarcal del Maresme el passat estiu.

Les persones interessades han d’enviar la sol·licitud a través d’instància genèrica a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme adjuntant els fulls de sol·licitud i de transferència bancària corresponentment emplenats.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive