La celebració del primer aniversari de La Feixa
Notícies relacionades
La celebració del primer aniversari de La Feixa

La Feixa: un projecte que transforma el consum cada dia

La Feixa omple la plaça de la Muralla en la celebració del primer any del supermercat cooperatiu del Maresme

Un èxit rodó. La Feixa va omplir la Plaça de la Muralla d’activitats i vida durant tot dissabte en la celebració del seu primer aniversari. La festa també va servir per fer balanç d’un primer any no exempt de dificultats (com la pròpia Covid) que es tanca amb més de 240 sòcies creient en un model de supermercat diferent a Mataró i el Maresme

La festa va tenir ambient familiar i compartit, amb protagonisme per un dinar a la plaça amb paella gegant cuinada ‘in situ’ i els concerts i activitats de difusió de productors variats. També s’hi va llegir el manifest del primer aniversari, en el que la Feixa assegurava que “creiem en un consum responsable basat en la producció ecològica i de proximitat, apostem per reduir al màxim els envasos i els residus i per proporcionar unes condicions laborals i salarials justes per a productores, agricultores i treballadores. Un dels nostres objectius és esdevenir un projecte integrat en el teixit cooperatiu de la ciutat i del territori, tot intercooperant amb d’altres organitzacions i projectes basats en els principis cooperatius i de l’Economia Social i Solidària”.

El dinar de celebració de La Feixa

El dinar de celebració de La Feixa

La Feixa va obrir fa un any, sent el primer supermercat cooperatiu de Catalunya en obrir. Són les pròpies sòcies, organitzades en cercles o aportant hores de treball a la pròpia botiga, les que fan possible el supermercat, seleccionen els productes i productores i desenvolupen tots els rols necessaris per un projecte d’aquesta envergadura. 

Fins el 15 de gener, a preu de sòcia

Per obrir la Feixa al màxim de gent, ara tothom qui vulgui pot comprar a la Feixa a preu de sòcia (preu reduït respecte el pvp general) com a campanya de promoció. Aixó, totes aquelles persones que ho vulguin, poden inscriure’s a la pròpia botiga i gaudir durant tot un mes (fins el 15 de gener) de les avantatges de ser sòcia sense cap cost ni aportació d’hores de feina. Serà després d’aquest període que les unitats de consum podran escollir si volen ser sòcies o no del projecte.

Amb aquesta campanya, juntament amb els vals-regal de Nadal i la pròpia festa d’aniversari, la Feixa espera poder créixer, donar-se a conèixer i oferir una alternativa sostenible, cooperativa, ecològica i de proximitat per a totes aquelles persones que, cada dia som més, volen donar un caràcter conscient i responsable al seu consum quotidià.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive