portada grafic01
portada grafic01

El gràfic de la setmana: Cursa per la vacuna de la Covid-19

Repassem quantes vacunes hi ha en procés, com ho veu la població i quina preocupació genera el Coronavirus a nivell mundial.

El Coronavirus és inseparable d'un 2020 històric en tots els sentits. Un any que ens canviarà per sempre, i que ens condueix a un futur incert que encara desconeixem. La pandèmia per la Covid-19 afecta a tots nivells, i la solució, diuen, passa per una vacuna que pugui acabar amb aquest virus. En el gràfic de la setmana repassem les dades més destacades de com està la vacuna i la relació del món amb el Coronavirus més de sis mesos després de la pandèmia.

En aquest interactiu trobareu respostes a dades sorprenents: quantes vacunes hi ha en funcionament? En quina fase es troba cadascuna d'elles? Una pregunta important i no menor: quina recepció té la possible vacuna en la població de diversos països? Tothom se la vol posar? aquesta i altres respostes en el gràfic de continuació:

 

D'altra banda, destaca també el fet de veure com Espanya és un dels països amb una preocupació més gran sobre el Coronavirus a la vegada que és un dels països amb mesures més restrictives de tot Europa, tal i com es veu. Mentrestant, seguirem esperant una vacuna amb els contratemps que es troben, com els problemes greus que hi ha hagut en un cas amb la vacuna d'Oxford, que s'ha aturat per una reacció greu en un cas com es pot llegir aquí. Encara queda molt per recórrer.

La pandèmia del coronavirus ha suposat la mort de més de 100 persones a Mataró, i tot i que de moment la ciutat i el Maresme es mantenen al marge de les situacions més crítiques de totes, cal seguir alerta mentre no es trobi una solució com les esmentades vacunes.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive