Atacar les humitats.
Atacar les humitats.

Com posar solució a les humitats i floridures a casa teva

Pinmat explica pas a pas què necessites per acabar amb les floridures i les humitats que apareixen a la llar i als lavabos.

Les humitats són un dels problemes més habituals que hi ha a les llars en aquesta època. Tant en aquest cas com en el de la floridura, que passen en zones humides i fosques, poden generar mals de cap pel seu element estètic, però també per temes de salut. Per això, des de Pinmat, especialistes en acabar amb aquestes situacions, expliquen com es pot evitar. I és que l'anomenada floridura negra, una de les més habituals en els habitatges amb condicions d'humitat i temperatura elevades, pot provocar malalties pulmonars i sinusitis al·lèrgica, entre altres. Per això, mantenir la casa lliure d'humitats és una forma de prevenció de malalties.

El primer que cal saber és que hi ha pintures per acabar amb aquestes taques, sanejar la superfície i deixar-ho tot com el primer dia. Es tracta de pintures antihumitats i antifloridures amb molt de poder de cubrició que permeten deixar la paret en perfectes condicions, de tal manera que acte seguit se li pot pintar a sobre amb pintures plàstiques tradicionals. Cal destacar que si no es fa el tractament en un primer moment, tornarà a sortir la humitat i estarem igual, però havent gastat de forma innecesària la pintura normal. 

Davant això, també hi ha un altre tipus de pintura antihumitat que es barreja i tapa tota la taca, cobrint-la gràcies a les seves propietats d'anticondensació i que permetrà, acte seguit, col·locar-hi a sobre pintures plàstiques sense que les humitats tornin a aparèixer. Aquestes pintures són imprescindibles per treballar a posteriori amb els colors que nosaltres vulguem o, en cas de tenir la paret blanca, ja ens valdrà l'acabat que deixarà aquest material. Són productes especialitzats que pots trobar a Pinmat: demana informació i t'atendran per a cada cas.

iStock 1199866796
 

I si tinc floridures al lavabo?

Una de les situacions habituals és tenir floridures al lavabo. Això passa perquè la floridura es genera a partir de la condensació que provoca un canvi brusc de temperatures en zones on hi ha poques ventilacions. D'aquí que en certes cantonades es pugui trobar aquest problema. Què cal fer? en aquests casos, expliquen des de Pinmat, el millor és fer servir netejadors antifloridures que cal aplicar de forma molt concentrada on hi ha la taca.

Els experts alerten que no es pot escampar lliurement, ja que si no acabarem col·locant la bacteria per tot arreu. Gràcies a aquesta pintura, podrem netejar la zona i retardar més la seva aparició. Naturalment, un cop aplicat podrem fer servir pintures tradicionals per posar el color que vulguem en cada cas.

Així les coses, la clau per acabar amb les humitats i les floridures passa per saber quin és el producte que es pot fer servir en cada ocasió, quelcom en el que Pinmat et pot assessorar per al millor resultat. Aquestes i altres solucions les podràs trobar a Pinmat, al carrer Torrijos 5-23, a Mataró. Segueix-los a Instagram per conèixer novetats del seu sector.

Arxivat a:

Comentaris (2)

JSalmoralP Fa 25 dies
Com diu la Montse.. Primer, de primer pas.. ¡¡TROBAR l'ARREL del PROBLEMA!! Es la CLAU DE LES BONES SOLUCIONS!!
Montse Fa 26 dies
És clau però conèixer l'origen de les humitats i floridures. Els tractaments i pintures van molt bé, però si no es soluciona l'origen del problema tornarem a tenir humitats i floridures amb el temps.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive