L'equip de BL Economistes.
L'equip de BL Economistes.

Contingut Patrocinat

BL Economistes, solucions per la renda i per a un moment de canvis

El despatx d’economistes de Mataró acompanya a treballadors, empresaris i emprenedors en tot el que necessiten a nivell d’assessorament

2020 és un any complex per a la renda. Els ERTO, les limitacions d’hisenda a l’hora de fer-ne de manera presencial i moltes altres situacions derivades –com tancaments de negocis- fan que ens trobem en un any especialment complicat. Per això es recomana que de cara aquests propers mesos, es faci servir l’ús dels experts en la matèria per no tenir problemes. És el cas de BL Economistes, despatx de Mataró que es dedica a l’assessorament i gestió de tot tipus de situacions. Des de BL Economistes recorden que hi haurà un increment important de persones obligades a fer la declaració en tenir dos pagadors degut als ERTO, i que els tècnics d’hisenda es trobaran desbordats.

Tenint en compte que la informació del SEPE també ha arribat amb errades i hi ha hagut ingressos erronis en molts casos, cal verificar molt bé la informació i no confirmar l’esborrany de primeres. Aquesta incertesa està latent entre la població, i la solució passa per despatxos professionals com BL Economistes, que ofereixen els seus serveis a tot tipus de persones: treballadors, autònoms, empresaris. Tothom que ho necessiti.

Cal destacar que aquest any el govern català també ha creat una deducció autonòmica que vol intentar minimitzar l’impacte dels ERTO fins un determinat ímit d’ingressos. Aquesta deducció cal conèixer-la i aplicar-la en els casos que pertoqui. Per això i per altres detalls que poden passar per alt és important fer ús dels professionals en casos tant excepcionals com els de 2020. Si tenim en compte que hi ha més informació provisional que mai i moltes dades que es poden perdre, millor no jugar-se-la.

BL Economistes. Foto: R.Gallofré
Acompanyar i créixer de mà del client. Foto: R.Gallofré
 

El moment de les oportunitats, el moment de BL Economistes

L’impacte de la pandèmia a la societat ha estat evident. La situació d’incertesa s’allarga per les vacunes que no van al ritme esperat i per uns ERTO que es mantenen, però que molts poden acabar en ERO. Les fusions de bancs amb acomiadaments d’un gruix important de personal o el patiment de sectors concrets per la Covid-19 apunten a temps convulsos. Però també són temps de canvi, on molta gent pot decidir llançar-se al seu propi projecte. A BL Economistes creuen en aquests projectes i la seva filosofia és clara: empatia amb cada projecte personal, amb cada cas particular. No busquen oferir allò inassolible, sinó convertir-se en un assessor i acompanyant de viatge pas a pas. Des de la capitalització de l’atur fins a la creació d’una nova empresa.

BL Economistes busca, en definitiva, el millor per a cada client i per a cada cas. Ajudar en idees com invertir en sectors emergents com la rehabilitació d’habitatges a través dels fons europeus o el sector creixent del cotxe elèctric. Un altre sector que pot tenir cert repunt és el de la construcció, que sempre revifa quan el turisme es ressent, i per tant, aquest despatx el que vol és poder identificar i ajudar en aquelles oportunitats que un moment de canvis com l’actual ofereix al mercat.

 

 

Que la burocràcia, la paperassa, la comptabilitat o la fiscalitat no siguin un impediment per poder treballar, proposar i créixer com emprenedors. Un paper d’assessoria que vol ajudar a gent en atur, a persones que busquen canvis radicals a nivell laboral i a projectes personals amb ambició.

Més informació sobre BL Economistes:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive