BL Economistes
BL Economistes

BL Economistes, l'assessoria personal i feta a mida per a tu o la teva empresa

Els professionals de la gestoria tenen una manera molt clara, entenedora i didàctica d’explicar temes sovint feixucs

A BL Economistes els agrada treballar client per client, estudiant cada empresa, cada societat, cada persona física i les seves circumstàncies perquè cadascú té el seu context i també el seu moment puntual per assessorar o reconduir. El mateix despatx ho descriu amb un exemple: si comencem la jornada treballant amb els papers i les factures d’un senyor que ven vins, primer ordenarem totes les tasques pendents d’aquesta persona i tancarem la corresponent carpeta. Després ja tindran cura del següent client.

L’Assessoria evita treballar per tràmits o processos. BL Economistes prefereix un funcionament a la inversa, on s’obre una tasca i es repassa la cartera de clients, per tenir així un major control sobre què s'ha de fer en cada cas. Personalitzat i més controlat, el client es tracta de forma integral i no es deixen coses per fer.

BL Economistes és un despatx amb tot tipus de clients, des d’un músic que factura 5.000 euros l’any fins a empreses que ingressen més de 10 milions. A banda, l'assessoria toca diferents sectors econòmics i laborals. El fet de tenir una cartera així de variada fa que sigui molt necessari adaptar-se a les necessitats de cada client. En aquest sentit, el contacte amb la persona és molt directe. I això és així amb independència de la dimensió del client. BL Economistes ofereix un servei fet a mida i molt proper. D’aquesta manera, el client se sent bé i en bones mans.

A banda, els professionals de l’assessoria tenen una manera molt clara, entenedora i didàctica d’explicar les coses. Això que d’entrada podria semblar menys important, acaba tenint la seva rellevància en qüestions tècniques, legals o econòmiques que sovint són enrevessades.

BL Economistes. Foto: R.Gallofré
BL Economistes. Foto: R.Gallofré
 

El contacte amb l’administració per tal d’evitar que el client caigui en errors o multes també està a l’ordre del dia, com els temes successoris: acceptacions d’herència o donacions formen part de les especialitats de la gestoria.

Al final, a BL Economistes acaben vivint i apreciant a tots els seus clients. El tracte personal i cuidat al detall amb cadascun d’ells també els fidelitza. Potser per això, i per la feina ben feta, a BL Economistes poden sentir-se orgullosos de la seva manera d’entendre la professió.

Tot tipus de solucions

 

Que la burocràcia, la paperassa, la comptabilitat o la fiscalitat no siguin un impediment per poder treballar, proposar i créixer com emprenedors. Un paper d’assessoria que vol ajudar a gent en atur, a persones que busquen canvis radicals a nivell laboral i a projectes personals amb ambició.

Més informació sobre BL Economistes:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive